Programma’s en kennisnetwerken

Coaching in Cultuur ontwikkelt meerdaagse leerprogramma’s in samenwerking met of in opdracht van organisaties binnen de kunst- en cultuursector. Daarbij staat de ontwikkeling van de deelnemers centraal. Coaching in Cultuur is ervan overtuigd dat persoonlijke ontwikkeling en het leren van elkaar bijdraagt aan een duurzame sector. Uitgangspunt van alle programma’s is ervarend leren en leren van de andere deelnemers. 

De trainingsreeksen bestaan uit verschillende thematische blokken. Elk blok begint met een (online) inspiratiesessie met verschillende sprekers, die vanuit hun eigen expertise kijken naar (de toekomst van) het vakgebied van de deelnemers. Vervolgens komen de deelnemers bijeen in een live werksessie, waar aan de hand van oefeningen en discussie actief wordt gewerkt aan het vormgeven van de eigen werkpraktijk. 

Heb je interesse in één van onderstaande programma’s? Stuur ons een mail! Dan sturen we je meer informatie, zodra we weten dat er een nieuwe reeks start.

Lopende programma’s

“Deze training is een geweldige aanvulling op mijn netwerk en enorm leerzaam geweest, zowel op het gebied van persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Ik had dit absoluut niet willen missen en ben dankbaar voor deze mogelijkheid en haar resultaten. Ik heb er vertrouwen in dat ik hier in de toekomst nog veel aan zal gaan hebben!”
– Deniz Alpay (o.a. Victorie) over de trainingsreeks Artistiek Ondernemerschap Poppodia en -festivals